Daklozen in Zwolle genieten van een heerlijke barbecue!

Zaterdag 28 oktober was het feest bij daklozenopvang De Herberg in Zwolle. Stichting Hart voor Zwolle organiseerde voor alle bewoners van de Herberg een heerlijke barbecue.
Het was een schitterende avond met mooie ontmoetingen, fijne muziek en heerlijk eten.

Voor de derde keer organiseerde Hart voor Zwolle een BBQ voor de bewoners van de Herberg. Hart voor Zwolle is een vrijwilligersnetwerk met als doel jongeren in verbinding te brengen met  kwetsbare mensen in Zwolle. In het verlengde van dit doel, heeft Hart voor Zwolle samen met spelers van de selectie VV Berkum een BBQ georganiseerd voor de Herberg, die mede mogelijk is gemaakt door De BBQ Chef en Partyverhuur Zwolle. Thomas Steinebach en Imad Chaoui hebben gezorgd voor prachtige muziek tijdens de BBQ.

De belangrijkste succesfactor van de geslaagde BBQ was de ontmoeting tussen verschillende leefwerelden van onder meer de spelers en Herberggasten! De herberggasten kijken positief terug op een mooie avond. Een van de bewoners zei: ‘De dagen bij de Herberg zijn voor mij best wel zwaar, maar deze dag was mooi, omdat jullie bij ons kwamen’. En dat is nou precies waar we het met elkaar voor doen!