Succesvolle deals voor De Herberg

De Herberg heeft dit jaar twee geweldige deals gesloten op de Beursvloer in Zwolle. Ondernemers en maatschappelijke organisaties konden hier zonder dat er kosten aan verbonden zitten, diensten uitwisselen. Zowel Landstede Basketbal en Rabobank hebben voor cliënten en vrijwilligers van De Herberg leuke acties in petto.

Naar een basketbalwedstrijd

Via Zwolle Actief hebben Herberggasten de mogelijkheid om te kunnen sporten bij de sportschool, maar vaak hebben zij geen sportkleding. Vandaar dat de Herberg in gesprek ging met Landstede Basketbal, met de vraag of zij sportkleding willen schenken. Hierover denkt de club nog na, maar ze deden wel meteen een sportief aanbod. Alle Herberggasten mogen niet alleen dit seizoen, maat ook volgend seizoen, de basketbalwedstrijden bijwonen. Een ontzettend leuke deal voor de Herberggasten.

Als tegenprestatie krijgen de basketbalspelers de mogelijkheid om eens rond te kijken in de Herberg.

 Dagje weg

De tweede deal is gesloten met Rabobank. Zij gaan een leuk dagje organiseren voor een groep trouwe vrijwilligers, die al zes jaar lang iedere maandagavond komen sjoelen met herberggasten. Dit wordt ontzettend gewaardeerd door de herberggasten en het team. Daarom vinden we het ontzettend leuk dat we hen dankzij Rabobank een dagje uit kunnen geven. In ruil daarvoor komt de Rabobank een keer lunchen bij de Herberg en zullen we hen een rondleiding geven.

Deze tiende editie van de beursvloer was voor ons een groot succes. We hopen dat onze cliënten en vrijwilligers een leuke dag hebben en bedanken Landstede Basketbal en de Rabobank voor deze mooie deals.